Siste nytt

OoH-nytt januar-februar 2024

 

Mandag 8. januar startet Oasis of Hope-skolen opp igjen etter juleferien. Og med oppstart kom det også en del nye pulter og bøker til elevene. Dette var en gave fra Rotary i Moss, og vi er svært takknemlige for dette bidraget.

I tillegg hadde vi kjøpt inn arbeidsbord til alle lærerne, noe de satte stor pris på.

Her i Norge var det forberedelser som sto i sentrum i januar og februar. Forberedelse til ny Kenyatur i februar og forberedelse til konsert. Oasis of Hope feirer ti år i år, og vi ville gjerne markere dette. Søndag 11.februar arrangerte vi jubileumskonsert i Østenstad kirke. Vi fikk med oss Frøydis Grorud, Ulf Nilsen, Runi Wold-Kristiansen og Østenstad Sangeri på konserten. Anne Kristi hadde også et tilbakeblikk på disse ti årene og satte det hele i perspektiv. Vi hadde pause i konserten, med servering av kaffe og kaker, og stemningen var svært god. Vi har fått svært mange gode tilbakemeldinger på at dette var en flott konsert. Det er hyggelig med ros og når overskuddet av konserten også så bra ut, er vi storfornøyde med dette arrangementet.

På Mbita ville de også gjerne markere 10-års jubileet. Der ble det flaggheising, avsynging av skolens egen sang, skrevet av en av lærerne, og andre aktiviteter.


Mandag 19.februar satte seks personer seg på flyet til Kenya. Vi hadde noen flotte og lærerike dager på skolen. Fire av de besøkende hadde aldri vært i Kenya før, og det var tydelig at det de fikk se på skolen, gjorde inntrykk. Viser ellers til reisebrevet du vil finne her på hjemmesiden.